zill

Alla inlägg under maj 2011

Av Therese . - 16 maj 2011 14:03

Fredagen bestod av jobberi och sedan upp till Chalmers/zaloonen för LV6-caps. Träffade fina vänner och capsade (fast jag sa att jag nog inte skulle - det blir så när det händer konstigheter, jag gör tvärtom!). Hade sällskap med Mumin & Baloo på vagnen ner till Brunnsparken och det var ju tur, annars vetefasen alltså...


På lördagen var det bröllop! Yaaaaay! Vackert så änglarna grät, bokstavligen faktiskt, för det pisse-regnade i princip från det att vi kom ut från vigseln vid 16 till det att vi åkte hem runt 00-snåret. Middagen var suverän. Kort & gott en awesome kväll, och jag är glad att jag fick dela den med Maria & Christer.


Söndagen gick åt till att vakna, lämna Tuss vid tåget och sedan hem till Grabbarna Grus för söndagshäng. Så skönt att dyka ner i en fåtölj, under en filt och käka lösgodis som om morgondagen inte fanns. Trygghet deluxe, om jag får säga't själv.


Så var det med det, och nu är det ny vecka med nya tag - födelsedag på torsdag!


//zill

ANNONS
Av Therese . - 15 maj 2011 20:33

hockeyfinalen intas hos Grabbarna Grus; Thom & Deni// zill

 
ANNONS
Av Therese . - 13 maj 2011 18:05

Detta firar vi genom att dra igång en av de fånigaste låtarna på länge, men tyvärr är den så kass att den fastnar... Typ som... eh... Aquas Barbie girl, haha!



Ha det bäst!


//zill

Av Therese . - 13 maj 2011 07:00

Det är fredag, jag är klar med kortet till morgondagens brudpar (jag blev skitnöjd! jag hoppas att dom blir det med innehållet) och jag har påbörjat ett till morfar som fyller 75 den 20:e, dvs om en vecka.


Det är mao fredagen den 13:e idag... Inte för att jag bryr mig. Jag tror att om man går in för att tro setnhårt på skrocket så slår det in, dvs en självuppfyllande profetia. Men det är ju bara jag, andra ser antagligen annorlunda på det hela.


Iövrigt, ptjaaa. Förutom bröllopet imorgon och Lv6-capsen idag är det inte mycket som händer. Jag jobbar och försöker hinna med så mycket som det bara går däremellan...


Ta hand om er och ha en fin dag.

//zill

Av Therese . - 12 maj 2011 21:34

Så är det då klart. Måndagen den 6:e juni börjar KattFan på det nya jobbet i Österrike. Det betyder att han flyger ner fredagen eller lördagen innan. det innebär att tiden han är kvar i Sverige kan räknas till 3 veckor och 1 dag (eller 2 dagar beroende på), vilket alltså är futtiga 22 eller 23 dagar.


Han kläckte det nyss, och min omedelbara reaktion var... "fan!" och sedan satte sig magontet som en klump. Inte så att jag varit omedveten om att han ska åka, men det har varit så lätt att skjuta det framför sig, men nu är datumet satt och tiden kommer gå så jävla fort.


Jag blir ledsen, men glad & stolt. För det är ju världens grej för honom, egentligen. Men man får väl bli ledsen om ens bästa vän flyttar utomlands? Visst får man det? Säg att man får det...


//zill

Av Therese . - 12 maj 2011 16:25

mina bebisar fyller 4 veckor på måndag

 
Av Therese . - 12 maj 2011 08:48

Det är redan torsdag alltså, helt sanslöst hur dagarna rusar iväg. En vecka kvar till födelsedag och bara runt 10 veckor kvar till semestah. Jag vet, ni tänker... 10 veckor, skulle det vara nånting att jubla över, men eftersom veckorna bara susar förbi kommer det bli semestah om en strax. Ungefär.


Imorgon är det Lv6-caps på Zaloonen, och jag planerar att vara där. Inte så mycket capsande, utan mer sådär hangaround & träffa fina människor.

Det går inte/man bör inte att capsa sig onödigt full när man ska upp på bröllop dagen efter. Så tänker jag iaf.


Så var det med det. Nu ska jag dra i mig sista kaffet och sen jobba; sena skiftet idag.


//zill

Av Therese . - 11 maj 2011 22:47

Mötte upp Baloo vid Studs, där jag även träffade på String en snabbis. Efter att vi sagt morsning till honom tog Baloo och jag oss en promenad upp till Landala Torg, in på systemet (jag fick visa leg! och det var inte ens JAG som handlade...!).

Vidare till Chalmers och JA Pripps för drickapaus för att sedan traska iväg på spontancaps uppe på OH, i en herrbastu. Jomenvisst, det är ju sånt man aaaaltid gör på onsdagar, hrm.

Iaf, gick från OH ner till Korsvägen med sötaste Greken och pratade om ditt och datt.


När jag kom hem, och sjnk ner i soffan så inser jag att leendet leker i mungipan och det är ett faktum att mina vänner, dom ör fan gullefjun hela bunten.



  Baloo & Grimmis hos Surk 101120

 

Nu blir det tandborstning och sedan marsch i säng.


//zill

Det här är jag!

Therese eller zill. Jag är samma person i olika kontexter.

Skriver om olika saker, men fastnar mest i vardag, pyssel och min nyfunna vän; feminismen.

Välkommen

Instagram - @thesod0519

Instagram

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Nyaste nytt!

Inte så nytt...

Kategorier

Följ bloggen

Följ zill med Blogkeen
Följ zill med Bloglovin'

Länkar

Så här många har hittat hit


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se