zill

Direktlänk till inlägg 31 december 2011

tvåa, nolla, etta, etta - bingo!

Av Therese . - 31 december 2011 09:58

Årets sista dag. Jag vaknade med illamående i magen, värk i skallen och med oförmågan att somna om. Men jag känner att det är dags nu, det här med att summera 2011... Nu, precis innan jag drar igång, kan jag faktiskt inte se särskilt mycket positivt med det här året, men nånstans vet jag att det bara är ljug.

Vi får väl se...:


Jag startade mitt 2011 i Lund, tillsammans med enGelhesten och Tobbe. Det var ingen bra start för det var maximal onykterhet och pinsamheter.

Jag spenderade i princip nästan varje helg i januari ute på Hisingen tillsammans med Grabbarna Grus, och däremellan jobbade jag. Jag hade yrsel var och varannan dag och Flundran var på tapeten (igen!).

Jag träffade Eva (min fina Kalmargris) på en återseendefika, och det var som att det var igår vi sågs, ungefär.

Dessutom möblerade jag om i lägenheten!


Februari... Ptjaaa... det jobbades. Jag gick på Edwins namngivning och hängde med SKRK:arna.

Jag drog andra visdomstanden och det resulterade i två stygn. Jag var halvsjuk större delen av månaden och snön låg vit på marken. Jag vill minnas att jag var jävligt trött på den.

Jag var på bio också. Med Jalgot. Vår saga började nånstans där i februari, på skrålsitsen på Zaloonen.


...eller om det var i Mars. Minns inte så noga. Jag vet att jag hattade runt på Chalmers en del. Jag jobbade på och mådde ganska fint.

Känslorna svallade... Minns inte särskilt mycket, om jag ska vara ärlig.


April kom och det var vår. Någorlunda iaf. Valborgsmässoafton firades genom att köra möhippa för Strulet. Helt awesome dag, tur med vädret hade vi också. Kärleken rotade sig...


Maj. Maria & Christers bröllop. Kvällen innan capsade jag på zaloonen, och det var också där sagan om zill och Jalgot tog slut. Jag såg tendenser jag kände igen och absolut inte kan acceptera. Jag fyllde år, och firade födelsedagen på kelly's tillsammans med flera fina vänner. Träffade Martin första gången och det var en fin bekantskap. Synd bara att det knappt hann bli


Juni innan det visade sig att det var en 'no-go'. Midsommar firades i Skövde på Peach Pit, tillsammans med gamla & nya SköSexare. Och jag längtade efter semestah. Och åkte till Skövde för att träffa mina fyrfota troll.

I juni flyttade dessutom KattFan till Wien, och det gjorde sjukligt ont. Jag hittade nån att projicera känslorna på, men det var ju inte särskilt ömsesidigt (vilket var väntat...).

Paniken lägrade sig, när det visade sig att det saknades 15 poäng för att få ut examen, och juni gick åt att försöka komma tillrätta med hur det skulle fixas.


Juli... Semestah. Familjen Sundberg var på besök, jag hämtade mina troll i Skövde och så kom mamma & pappa hit. I månadsskiftet drog jag på en weekend i Wien och träffade KattFan. Fortsatta försök att få ihop hur dom där 15 poängen skulle kunna fixas, men det var ganska trögt, för alla var på semester...


Augusti kom med jobb och jag åkte till Skövde & HiS för att påbörja kursen som jag hade flunkat 2007. Kändes ganska hopplöst, men samtidigt ganska okej. Jag var i Nynäs på bröllopet mellan Marie & John. Livet flöt på ganska fint ändå.


September kom och gick. Jag skulle ha åkt på ännu ett bröllop i Nynäs; Albin & Fridas. Men det blev inte så, för Neira passade på att ramla ut genom fönstret med flera besök hos veterinären som resultat.


I oktober upptäckte jag en knöl i Nomis mun - veterinären för henne också. Linda kom ner & hälsade på. Jag tog en svängom till Skövde för Bonna. Blev inte riktigt som jag tänkt; träffade Jocke istället för att ränna på Boulogner.


November... Jag minns inte. Slet mitt hår över hemtentan och försökte mig på att slakta den, men det gick inte riktigt som jag ville.


December... Hemtentan lämnades in den 4:e och osäkerheten var stor över om jag skulle klara det den här gången. Jag åkte till Skövde för en särdeles lyckad utekväll (på många plan). Dagarna var fyllda med jobb och sms-konversationen med MjölkMajoren. Mamma & pappa kom hit över julen och KattFan kom hem från Wien. Jag fick svar från HiS och tentan var GODKÄND. Lyckan över det var bästa julklappen 2011.

Nyåret kommer firas in hemma hos Deni. Blir bra.


Jag kan dra slutsatsen att 2011 har varit ett ganska intetsägande år, med vissa känslomässiga ups & downs. Det har inte skett något banbrytande och jag rycker mest på axlarna. Jag orkar inte önska eller lova nånting för 2012. Det får bli som det blir, eller inte blir. Jag dealar med det allt eftersom. Det enda stora eventet nästa år sker den 19:e maj. Då fyller jag den stora tre-nollan.


Ta hand om er. Vi ses på andra sidan.


//zill

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese . - 28 mars 2016 12:31

Ni hittar mig numera på: http://nouw.com/zilliceter         Tack & hej ...

Av Therese . - 28 mars 2016 11:28


    Jag såg en dokumentär på Netflix igår, om våldtäktskulturen som frodas på universitet och colleges i USA. Det var helt en helt igenom vidrig dokumentär, om hur unga kvinnor som blivit utsatta försökte få respektive skola att ta tag i deras...

Av Therese . - 28 mars 2016 10:21


Ledig måndag. Händer inte så himla mycket, förutom att jag ska ha möte med min förening...       Skulle haft det i lördags i samband med internfest, men festen blev inställd & därmed även mötet. Så då flyttade jag mötet lite hastigt till i...

Av Therese . - 26 mars 2016 19:07

Pappa och jag var ju på Mallorca förra helgen. Känns galet att det redan är en vecka sen vi var där, men så är det ju; time flies. Det blev några bilder, men jag får inte lägga upp några på pappa. Jag frågade om jag fick, han sa nej, och det respek...

Av Therese . - 26 mars 2016 15:31


Igår firade vi 4 år tillsammans..!   Middag på ölrepubliken, och sedan bio. Den 7/4 är det 100 dagar kvar tills vi gifter oss. Känns helt sjukt.   en av de första bilderna på oss -  en av mina absoluta favoriter tagen på campus i Örebr...

Det här är jag!

Therese eller zill. Jag är samma person i olika kontexter.

Skriver om olika saker, men fastnar mest i vardag, pyssel och min nyfunna vän; feminismen.

Välkommen

Instagram - @thesod0519

Instagram

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Nyaste nytt!

Inte så nytt...

Kategorier

Länkar

Så här många har hittat hit


Ovido - Quiz & Flashcards