zill

Alla inlägg under januari 2012

Av Therese . - 10 januari 2012 14:25

Huvudvärk för tredje dagen i rad. Kan vara att jag dricker för lite vatten, kan vara bihålorna och kan vara nån sketen basilusk som biti sig fast.

Bihålorna kändes inte så här senast, och då gjorde det mest onbt när jag skulle ta mig fråg sittande eller liggande till stående. Vätska får jag i mig så det räcker & blir över-


Då återstår endast basilusk-delen. Suck. Jag har liksom inte tid att vara sjuk den här veckan. Varken tid eller lust, faktiskt.

Jag har dessutom inte råd...


Har man nånsin det?


Men hur sjukt är inte det resonemanget då?! "har inte råd". Det är den jävla karensdagen... Slopa den. Tack, hej!


 


//zill

Av Therese . - 10 januari 2012 08:13

Morgonen drog igång med en jädra rivstart vid 06 idag. Då välte katterna torkställningen som tvätten hänger på. Ungefär då slängde jag ut dom från sovrummet för att jag skulle få sova sista timmen innan jag skulle upp.

Ehm. Blev ju inte så mycket sovet när man har en kattfjant som gapar livet ur sig och nästan lyckas krafsa hål på sovrumsdörren. Oh, the glorious days of beeing a petowner. Yay.


Vid 07 ringde telefonen och det var en kollega som ville tala om att Göran från Lärarförbundet hade ringt igår om ändrade tider idag. Men det visste jag ju redan eftersom jag pratade med honom igår. Fast det kunde ju inte min kollega veta.


Vid den tiden var det ju dags att gå upp. Men jag fick en timme mindre sömn än jag hade räknat med. Nåja, dags att slurka upp kaffet och sen iväg på chefsintervjuerna.


Ha en bra dag!!


//zill


jag slängde upp den här på fejjan igår, men jag gillar den. det är Neira i ett jäkla nötskal.

attentionjunkie deluxe 

Av Therese . - 9 januari 2012 18:33

Det har vart tyst här i några dagar. jag har liksom haft annat för mig, än att uggla i soffan.


Torsdag - lördag var jag ju i Skövde och hängde med Tuss. Tanken var ju att jag skulle träffa MjölkMajoren, men det blev inget med det (kanske lika bäst..?). Istället var Tuss & jag på Bogrens och dreglade lite över sötaste bartendern. Och när vi kom hem på fredagsmorgonen såg vi Småkronorna ta JVM-guld. Fredagen i övrigt bestod i fika på Rådhuset och sedan film (Bridesmaids & St Trinian's).

Hem på lördageftermiddagen & möta upp fina fina enGelhesten. Prata lite skit och sedan kom Karro hit och sådär vid 23 ramlade vi iväg till Ballroom och nittiotals-fest. Tjoo!

Fint att åka vagnen hem & sedan bli mött vid hållplatsen.


Söndagen gick inte i särskilt många knop. Under eftermidagen/kvällen hattade jag hem till fina Mathilda som jag inte sett sen innan jul nån gång. Kollade på alla NY-inköp och fick present (bodyshop-grejer!) och kollade lite teve.


Dagen idag.... Ptjaaa... Studiedag med hela stadssdelen och nu är huvudvärken ett faktum.


Så har det sett ut.


//zill

Av Therese . - 5 januari 2012 12:23

Det är som om någon hällt sirap i mitt maskineri idag.

Jag kommer fasen inte till skott ordentligt.

Jag har funderat på att plocka ihop mig inför Skövde, men har inte kommit igång, lunchen har jag funderat på sen nån timma tillbaka, men kommer inte igång.


Visserligen har jag inte bara suttit på arslet sen jag gick upp... Jag har dammsugit, bytt sand i katternas låda och gett dom mat. Dock, så har jag gjort lite, satt mig i soffan, gjort lite till, hamnat i soffan osv, osv. Inte särskilt effektivt.


Hjärnan är som sirap helt enkelt.


 

känns som hjärnan är full med det här...

 

Men det är liksom läge att ta tag i dagen. Ni vet, äta, duscha, och greja ihop en väska inför Skövde-vistelsen.


//zill

Av Therese . - 5 januari 2012 10:21

Jag hade tänkt sova länge, ta det lugnt, greja det som ska grejas & sen ta nåt tåg till StadenPåSchlätta.

Istället vaknar jag av att sängejäveln lutar. Inte åt samma håll hela tiden heller, utan olika beroende på hur jag rör mig.

Varför, kan man fråga sig...


Då kan jag berätta att två av benen har gett med sig, och skruven & muttern som håller fast benen är poff-borta! Ligger antagligen på nått bra ställe där kattjävlarna kattfjantarna har lekt undan dem. HURRA, äntligen får jag lösa ett problem!, hojtade jag inte och studsade upp på momangen. Eller ja, jag klev upp försiktigt för att inte Nomi eller Neira skulle bli kattmos medan jag gick upp.


Och nu har jag således en säng utan ben, väldigt nära golvet. Det är en viss nostalgisk känsla som smyger sig på. Eller mer en flashback från tiden när jag sov ganska mycket på H29.


Kändes i vilket fall inte som en optimal start på dagen.


//zill

Av Therese . - 4 januari 2012 21:48

Det här jag har att bita i, detta året...

Jag vet inte, men det känns som att det kommer bli svårtuggat och otroligt segt. Jag är inte rädd för utmaningar i sig, men den här saken skrämmer mig. Hur jag än väljer att göra med det hela, oavsett om jag har det kvar eller förkastar det så skrämmer det skiten ur mig, på riktigt. För i den här frågan finns det ingen gråzon; det är antingen eller, liksom.


Hur jag än väljer kommer det bli en kamp. Det farliga är att om jag väljer bort det, känns det som att jag sätter käppar i hjulet för mig själv, fast på andra plan. Om jag väljer att ha kvar, ptjaaa, då sätter jag också käppar i hjulet för mig själv.


Fan. Jag skulle behöva ta ledig och hitta en naturlig grund. En solid grund. Och någon som kan supporta mig när kraschen kommer.


Nåja. Jag har börjat att gå. Inte första gången jag går i den här riktningen, men den här gången hoppas jag att jag har modet att stanna kvar på stigen.


//zill

Av Therese . - 4 januari 2012 12:35

Jag share:ade den här imorses på fejjan, men kan inte låta bli att slänga upp den här också.


Detta är nådens år 2012, och jag kan tänka mig att Maya-indianerna kunde ha resonerat så här;


 


Det KAN ha gått till så, eller så är det bara hitte-på alltihopa.

Jag gissar & hoppas på att vi kommer leva vidare, hur ska jag annars hinna med allt det där som jag inte hunnit med hittills..?


//zill

Av Therese . - 4 januari 2012 07:56

Efter att flera kommenterat och sagt att stormen heter EMIL, och inte Elin så får jag väl tro på det då.

Jag tyckte visserligen att dom sa Elin igår på vädret, men tydligen så är det varannan damernas numera. Jag trodde att alla stormar hade kvinnliga namn, men nu är det alltså varannan gång. Check på det.


Inte för att Emil var bättre än Elin; hela balkongmöblemanget hade flyttat sig på alla håll och kanter.

Klass2-varning igen, så det blir till att hålla sig inne så mycket det bara går.


Nåja, nog om detta.

Idag är det jobb & sen bio med Grabbarna Grus som gäller. Känns helt okej. Hoppas bara att huvudvärken ger med sig.


//zill

Det här är jag!

Therese eller zill. Jag är samma person i olika kontexter.

Skriver om olika saker, men fastnar mest i vardag, pyssel och min nyfunna vän; feminismen.

Välkommen

Instagram - @thesod0519

Instagram

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Nyaste nytt!

Inte så nytt...

Kategorier

Länkar

Så här många har hittat hit


Skapa flashcards