zill

Alla inlägg under mars 2012

Av Therese . - 5 mars 2012 15:33

Min främsta status på FB idag lär ju vara '-ibland spritter det till i hjärtat och magen. den gångna helgen har varit full av såna "ibland". :)', för det är sant. Jag har så sjukt fina vänner, och det deklarerade jag klart & tydligt till min pappa i tfn i lördags. Musiktips; General Knas - En God Vän

Hela fredagskvällen var ett enda stort hjärt-spritt (eh, låter knasigt när man läser det, men jag tror ni hajar), och imorses spratt det till igen.

Det hände egentligen inget jättemaffigt, men en sån liten sak kan man gilla i hundra år & göra en übertidig måndagmorgon ganska ljus.


Sen att min gung-playlist på Spotify & vårvädret gör mig helt galet glad rent generellt... Ptjaaa... Det går helt enkelt bra nu, kompis det går så inihelvete bra nu.


Och om nån timme eller snarare 1½ hattar jag iväg på Lärarförbundets årsmöte. Och en sån sak kan göra mig på ganska gott humör.


(känns som att jag kan behöva den här starten på veckan. för rent mentalt kommer det blir tufft, främst på torsdag. mormors begravning...)


//zill


Av Therese . - 4 mars 2012 14:17

En mycket lugn söndag i det zill:erska residenset.

Soffläge, med slösurf och skidor på både längden och höjden i bakgrunden. Om en strax ska jag lyssna på Melodikrysset  och fylla i det, så Anders Eldeman vet vart han ska skicka brickan, eller väskan eller vad nu 1:apriset är den här veckan. Förövrigt väntar jag fortfarande på Mathilda-hjärtat som ska komma hit & hämta extranyckeln inför veckan som kommer.


Tänkte jag skulle bjuda på ännu en bild från fredagens fina häng hos Alec;


 

jag & Sanna tramsar lite sådärva... det kan liksom bli så efter intagen alkhol.

@ Alec, 2/3 -12

 

//zill

Av Therese . - 4 mars 2012 09:59

Heh, jag trodde att jag skulle däcka vid 18... Jag hade fel, somnade första vändan redan vid 16-snåret och blev väckt av pappa vid 18. Var vaken ett par timmar och sen gav jag upp & kravlade i säng.

Min tidiga säng-gång resulterade i att jag vaknade vid 06.30 Eh... Heja mig.

Gick upp och intog soffläge, och inväntade Vasalopp-starten klockan 8.00

När jag var liten kröp jag alltid upp i mamma & pappas säng och tittade på Vasaloppet tillsammans.


Nåja, rösten är fortfarande väck, men vid ganska gott mod. Senare kommer Mathilda hit för att hämta extranyckeln. Fina grejer.


//zill



Av Therese . - 3 mars 2012 10:53

Uäh!

Min hals är ur funktion, näsan är full med snor & huvudet är småfyllt med bomull... Alternativt någon som klampar runt med träskor där inne... Det går liksom i perioder.


Men, handla måste jag, för det är tomt i hyllor & skåp, så jag antar att det bara är att hatta iväg till Rymdtorget och greja det här. Så kan jag ligga på soffan sen och bara kurera mig. Jepp, jepp.


Så får det bli.


Btw, så här man man se ut när man mår bra...;


  

i alec:ens säng med rödvinet i högsta hugg, 2/3 -12.

en stund innan hemgång.

 

//zill

Av Therese . - 3 mars 2012 09:41

Jag var ju hos Alec igår, på inflyttningshäng. Inte nog med att vinet var gott, jag har tappat rösten också. Utan att gapa & hålla låda. Förkylningar sätter sig ju på mina stämband, oavsett. uuuusch!


Kvällen var iag helfin, var hemma vid 03 eller så. Skickade jagärhemma-sms i vanlig traditionell zill-style, och däckade på två röda sekunder ungefär. Som brukligt är efter såna där kvällar.


Men jag ville egentligen bara skryta över att jag har världens finaste vänner, både på insidan & utsidan!


     


Bara så ni vet, alltså!

Och nu håller jag på att ladda upp för Melodikrysset. Sen iväg & handla, så får vi se om det blir nån 90-talskväll uppe på Henriksberg ikväll. Just nu känns det ganska långt borta.


/zill

Av Therese . - 2 mars 2012 17:11

Oh my!

Jag har världens bästa gungande playlist på spotify.

Det är en skön blandning av Kaptenen*, Generalen**, Guvernören*** och Syster Sol. Svensk reggae när den är som finast. Dessutom blir man alltid på gott humör, och lyriken är sprängfylld med ljus, kärlek & respekt.


Med detta önskar jag er en alldeles förträfflig fredag & fortsatt mumsig helg.

Själv ska jag hem till bästaste Alec:en om några timmar.


//zill


~ ~ ~ ~ ~ ~

* Kapten Röd

** General Knas

*** Governor Andy

Av Therese . - 2 mars 2012 07:16

Det blev fredag den här veckan också.

Gårkvällen toppade jag med ett lite småcheesy meddelande på FB, men jag antar att det inte är nått att vara orolig över. Det är som det är, och jag fick fram det jag ville ha sagt. Jepp, jepp.

Reaktionen har jag ingen aning om, men det ger sig. Jag orkar inte sitta & vänta (för vad finns det egentligen att vänta på?), så jag antar att det bara är att tuta & köra... Eller så.


Dagen idag bjuder på jobb till sådär 16-snåret och sedan är det inflyttningshäng hos fina Alec:en. Känns som ett bra avslut på jobbeveckan, och en bra upptakt till helgen. En helg som förövrigt är nästan helt tom. När hände det senast, liksom?


Ha en bra dag!


//zill

Av Therese . - 1 mars 2012 22:24

Mhm, jag lovade...


Kolla, så här kan man se ut...!


 


//zill


Det här är jag!

Therese eller zill. Jag är samma person i olika kontexter.

Skriver om olika saker, men fastnar mest i vardag, pyssel och min nyfunna vän; feminismen.

Välkommen

Instagram - @thesod0519

Instagram

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Nyaste nytt!

Inte så nytt...

Kategorier

Länkar

Så här många har hittat hit


Ovido - Quiz & Flashcards