zill

Alla inlägg under juli 2012

Av Therese . - 11 juli 2012 20:14

Så.

Det fullkomligt ramlar ner ungar i mina olika bekanstakpskretsar just nu. Fina Maria har kommit hem med sin lilla Elsa, och i november kommer fd kollegan Malins bebis.

Och inte bara där; en av mina favoritbloggerskor, Spiderchick, fick tillökning nu i dagarna, och Apan väntar sin tredje i oktober. Helt tokigt.


Förutom det... Så springer "alla" till kyrkan & gifter sig på löpande band. Och gör dom inte det så köper dom hus/bil/whatever.


Det ger mig inte lika mycket ångest idag, som för något år sen. Fast det är klart. När jag nattade lilla A hemma hos Sundbergs förra veckan så klickade det till i mig. Lite längtan, kanske..?

Jaja, det finns en tid för allt, och just den tiden är inte riktigt här än.


En passande låt;


Så är det med det.


Kärlek & Respekt


//zill

Av Therese . - 10 juli 2012 14:09

Ehm.

Nog för att jag gillade 80-talet, jag har trots allt varit med om merparten av det.


Och tydligen gillade Aqua också just det fina årtiondet, trots att dom själva var som mest verksamma mellan 1997 & 2001. Läste nyss på Wikipedia att dom har återförenats.


Här är en av deras singlar som släpptes 2009:


those were the days - come back!

 


//zill

Av Therese . - 10 juli 2012 12:30

Gårkvällen borta på SG var himla fin. Vi hann precis grilla och käka upp innan regnet började droppa. Känns ändå fint att umgås med kompisar utanför studentpuben, höh.


Idag är vädret en smula tradigt; det hänger regn i luften och molnen är ogenomträngligt grå. Trots det är det hyfsat varmt.

Jag funderar på vad jag ska hitta på en sån här dag, tvätt i maskinen, men mer vettigt än så verkar det inte bli idag.

En kollega skrev på FB att jag borde bara njuta av att bara vara... Och det kan jag ju... INTE.... Jag får lite spatt på att bara häcka i lägenheten.


Jag antar att jag kommer ta mig samman om en strax när tvätten är klar... Kommer alldeles troligt hatta inåt stan... Har ingen aning om vad jag ska göra där, men finns ju alltid nånting att hitta på. Om inte annat kan man ta en kaffe & sitta & glo på folk som semesterspatserar.

Känns som en plan.


jag & Lotta utanför hennes hotell 4/7 -12 när hon var här för Madonna

(bilden har inget med inlägget att göra, men det var en fin eftermiddag!) 

 


Kärlek & Respekt


//zill

Av Therese . - 9 juli 2012 14:15

Fönstrena är rena, det är alltså inte konstant dimma när man tittar ut...! Och när jag ändå var inne i ett flow så blev toaletten & duschkabinen också rena. Gött att ha såna tråkigheter gjorda nu, och inte ha dem hängande över en.

Jag hade nämligen dealat med mig att jag hade första semesterveckan på mig att göra föntrena åtminstone. Det andra blev bara en måndagsbonus, höh.


(gu' vad jag känner att ni verkligen vill veta att jag har tvättat fönstrena... NOT)


Dagen har hittills förflutit i stilla mak. Om en strax ska jag nog ta tag i mig själv, och sen kanske att jag tar mig inåt stan, eller så. Kvällen kommer ägnas åt grill & häng med kompisar borta på SG. Fin start på semestern.


Kärlek & Respekt


//zill

Av Therese . - 9 juli 2012 10:49

Vaknade runt 9, när Griszly gick upp, och insåg att jag var hungrig.

Ingen vidare lång sovmorgon på första riktiga dagen på semestern, men vad då? Då kanske man få saker gjorda i schysst tid..?


Den allra största planen för dagen är att jag ska tvätta mina fönster. Jag har egentligen inte ett dugg lust, men jag tänker att om jag gör det nu, asap, så slipper jag känna att det hänger över mig resten av semestern..! Så jag har gett mig själv dispans att sitta vid datorn fram till 11. Då måste jag dra igång.


Jepp..


Så nu vet ni vad jag ska pyssla med närmaste stunden.


Kärlek & Respekt


//zill

Av Therese . - 7 juli 2012 11:01

Mamman & pappan är ute i skogen och letar efter svamp. Morfarn kommer hit om några timmar, och själv sitter jag & dricker kaffe.

Avslutade nyss Melodikrysset. Det var sjukt länge sen jag kryssade, men blev påmind av L1 i Örebro via en av hennes statusuppdateringar på FB. Veckans kryss var faktiskt ganska enkelt, och det jag inte kunde var hyfsat lätt att googla fram.


Gårkvällen var helt lovely; nattade minstingen A, satt i köket hemma hos Emilie & Håkan och spelade kort & drack vin till strax efter 01. Var hemma runt 01.30, och då hade pappa lämnat kanterna på sockerkakan han hade bakat - om nom nom!


Så ser det ut. Och i eftermiddag blir det 40årsgalej. Göttans!


(fast jag saknar mitt hjärta en jäkla massa! imorgon ses vi igen. jag längtar efter honom, allting känns lite bakvänt när vi inte är tillsammans. här är här, där man är, och man har det viktigaste på här-avstånd)


Kärlek & Respekt


//zill

Av Therese . - 6 juli 2012 15:56

Ja, jag busade ganska mycket igår, och fick skjuts upp med Lotta & hennes pappa från Gbg. Tog pendeln från Karlberg och landade hem-hemma vid 18.30

När jag klev in genom altandörren och ropade Hallå?! tjöt mamma som en stucken gris och skrattade ömsom grät.


HAH! Jag är grymmast på överraskningar.


Idag är det dock semesterlugnt, men frulle på uteplatsen och sedan inte särskilt mycket mer. Vi får väl se vad som sker till kvällningen.


Tänkt ni ville veta.


Kärlek & Respekt


//zill

Av Therese . - 5 juli 2012 15:28

Efter sådär 5,5 timme & 4 bensträckare är vi i höjd med Nyköping! Dryga 10 mil kvar till Sthlm. Yay!!

 

Det här är jag!

Therese eller zill. Jag är samma person i olika kontexter.

Skriver om olika saker, men fastnar mest i vardag, pyssel och min nyfunna vän; feminismen.

Välkommen

Instagram - @thesod0519

Instagram

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Nyaste nytt!

Inte så nytt...

Kategorier

Länkar

Så här många har hittat hit


Ovido - Quiz & Flashcards